Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008

Αυτοκτονία Ζαχόπουλου - Θέμος Μάκης - Καραμανλής Αγγέλου Κλαδάς - Κυβέρνηση ΝΔ

Τα τραγελάφικα που εξελίχτηκαν από της αυτοκτονίας Ζαχόπουλου με τα DVD και τους δημοσιογράφους και τους βουλευτές και τους πρωτοκλασσάτους υπουργούς να σφυράνε κλέφτικα είναι λίγο - πολύ γνωστά σε όλους τους αναγνώστες αυτού του blog.

Κι ενώ έχει ξεκινήσει ένας απίστευτος πόλεμος μεταξί εκδοτο-δημοσιογράφων με σαφείς αιχμές να πλανώνται περί διαπλοκής δημοσιογράφων και ανώτατων στελεχών αυτής της κυβέρνησης σε γνωστά στέκια της κοσμικής Αθήνας, ο πρωθυπουργός παίρνει τον αέρα του ανέμελος σε Τουρκία-Ινδία χωρίς να αποφέρει σημαντικά ωφέλη από τις επαφές του αυτές.

Το μπάχαλο με τους τηλεδιαπλεκόμενους να δίνουν την καθημερινή μάχη και τα επιτελεία των καναλιών της χώρας να έχουν αμολύσει τα κυνηγόσκυλα για να φέρουν αποκλειστικότητες και άλλες επιτυχίες. Ήθελα να'ξερα που θα καταλήξει αυτή η κατάσταση.

Όσο για το "Πρώτο Θέμα" τώρα που βγαίνουν τ'άπλυτα στην φόρα ξετυλίγεται όλο και πιο φανερά το κουβάρι των τεκτενόμενων στον χώρο των ΜΜΕ που με τόσο ζήλο υπηρέτησαν τόσα χρόνια ο Θέμος και ο Μάκης.

Εν τω μεταξί το μπαχαλόκρατος καλά κρατεί και ο θόρυβος ίσως και να ευνοεί αυτούς που φαίνεται πως έχει στόχο. Τι δουλειά έχει ο κατά τα άλλα χαρακτής της πολιτικής Καραμανλή σε καφενέ με εκδοτο-δημοσιογράφο ένας θεός ξέρει. Το θέμα είναι πως όλοι σχεδόν στην κυβέρνηση είναι ή άπειροι ή εντελώς βλάκες ή αθεράπευτα αθώοι.

DVD από δω, εκατομύρια ευρώ απο την άλλη, έταιρίες με συμφέροντα εκατομυρίων και βάλε, κυβερνητικοί παράγοντες σε σκηνές πανικού, βουλευτές που ανακοινώνουν μέσω τηλεόρασης αντί να προτιμούν το κόμμα τους, φωτογραφίες με "πεολιχίες" και ότι άλλο τσακώσουν τα λαβράκια της δημοσιογραφίας.

Πάλι καλά που η κυβέρνηση προνόησε τις εκλογές τον Σεπτέμβρη, αλλιώς θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Απορώ αν υπάρχει κανένας εύθικτος πολιτικός-εξουσιαστής να παραιτηθεί έτσι για να γίνει και καμιά προσωποποίηση ευθύνης.

Υ.Γ. Αν ο Ζαχόπουλος πάρει πρέφα τα τηλεδικαστήρια που έγιναν ερήμην της παρουσίας του, μην τον είδατε τον Παναή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: