Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2007

Ντόρα 0 - 1 Νίμιτς

Ευελπιστώντας σε μία θετική απόκριση του Μάθιου Νίμιτς στα πλαίσια μίας σημαντικής καμπάνιας της κυβέρνησης να ξαναβρεθεί στο προσκήνιο που έχει σχεδόν αποκλειστικά ρίξει τα φώτα στις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, οι προσπάθειες της Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη ελαβάν τα αντίστροφα από τα αναμεννόμενα αποτελέσματα (ως συνήθως).

Τα χειρότερα ήρθαν με μια ακόμα σημαντική χώρα να αναγνωρίζει τα Σκόπια με την συνταγματική τους ονομασία, τον Καναδά, επιβεβαιώνοντας την σκέψη πολλών ότι η χώρα με την δεξιά στην κυβέρνηση πάει από το κακό στο χειρότερο. Και να φανταστεί κανείς ότι το Ντοράκι θεωρείται << ικανότατο >> στέλεχος, μιας και είναι από τις πιο δημοφιλής πολιτικούς στην χώρα μας (λόγω σταυρών).

Η ασύστολη λεηλάτηση των υποδομών της Ελλάδας (βλέπε ομόλογα ταμείων) και η επέλαση των << δικών >> μας παιδιών δεν φάνηκε να ίδρωσε τα αυτιά των Έλλην - ων (βλέπε Άδωνη και Παναγή Ψωμιάδη) και ετοιμαζόμαστε να ξαναδούμε τα πράγματα από το κακό στο χειρότερο. Ούτε να ορκιστεί δεν πρόλαβε η κακομοίρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: