Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Η επιστροφή: Μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο επιστρέφει και ο Πολιτικάντζας

Μετά από μια μεγάλη αποχή από το blogging, λόγω τεράστιου όγκου δουλειάς, είμαι πίσω για να αναρτώ πάλι τις σκέψεις και τα σχόλιά μου για την πολιτική επικαιρότητα στο Ellada.

Και τι καλύτερο αυτό να συμβαίνει 10 μέρες μόνο από την ανάληψη των νέων καθηκόντων της νέας κυβέρνησης και διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που δείχνει να εγκαθιδρύεται για την επόμενη 8ετία χαλαρά.

Μιας και είναι η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση με πάνω από 3 εκατομμύρια ψήφους. Λιγότερο δηλαδή από το 1/3 των πολιτών με δικαίωμα ψήφου. Μπράβο μας.

Βέβαια η νέα κυβέρνηση άρχισε αμέσως με τον φοβερό υπουργό Δημόσιας Τάξης επί Σημίτη - που είχε κατεβάσει τα ΜΑΤ να δείρουν τους ηλικιωμένους που διαμαρτύρονταν για τις πενιχρές συντάξεις. Αφού κατέβασε 100άδες ανθρωποφύλακες (όπως εύστοχα σημείωσαν σήμερα οι "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ") και ξεφτύλισε αθώους πολίτες και κατοίκους της περιοχής των Εξαρχείων εξαναγκάζοντάς τους να πέσουν κάτω και να γίνει αυστηρή έρευνα, χωρίς λόγο και αιτία, ήρθε και η νέα επιδρομή των ευνομούμενων σερίφηδων σε παρουσίαση βιβλίου με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα, να ξεγυμνώσει το νέο δόγμα Χρυσοχοΐδη.

Φαίνεται πόνεσε η επανεκλογή και η μη απώλεια σημαντικής δύναμης του "Συνασπισμού" και του "ΣΥΡΙΖΑ".

Και εις ανώτερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: