Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Διαγωνισμός-ξεφτύλα για τις θέσεις των γενικών γραμματέων στα υπουργεία

Κι ενώ στην αρχή χιλιάδες ήταν αυτοί που βρήκαν ξανά την ελπίδα να βρουν μια θέση σε δημόσια υπηρεσία με βάση την αξιοκρατία, όλα ξεσκεπάστηκαν σε λίγες μόλις μέρες με την δημόσια παραδοχή Καστανίδη περί συνεργασίας του εκλεκτού γενικού γραμματέα για το υπουργείου δικαιοσύνης του οποίου υπουργός είναι ο ίδιος.

Με τον Παπανδρέου να βρίσκεται σε ευρωπαϊκή ραστώνη (αν και πήγε και μια βόλτα να δει τα χάλια του ΙΚΑ), οι υπουργοί ενεργούν προκλητικά προς την κοινή λογική και των μεγάλων προεκλογικών λόγων του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Καστανίδη, ο εκλεκτός ήταν κολλητός και μάλιστα πρόσωπο της εμπιστοσύνης του. Με βάση τα όσα βγήκαν στην φόρα, ο Παπανδρέου θα'πρεπε να είχε επέμβει για να καθαρίσει το κούτελο της κυβέρνησης και των μαχητικών του προεκλογικών λόγων.

Βάλανε τόσους χιλιάδες κόσμου για να στείλουν βιογραφικά και τους φτήνουν κατάμουτρα μέσα από τα τηλεοπτικά παράθυρα. Πολύ χάλια πάμε και δεν υπάρχει και ουσιαστική αντιπολίτευση οπότε ο καθένας αποφασίζει και διατάζει ανάλογα.

Η διαφθορά στο δημόσιο σε όλο της το μεγαλείο... Και ο Καστανίδης επιμένει να ισχυρίζεται οτί δεν είναι ελέφαντας, άκαρπα και αδέξια κατά την ταπεινή μου άποψη... Δικαιοσύνη κατά τα άλλα... Ο Γιώργος πότε θα μιλήσει για αυτό/

Δεν υπάρχουν σχόλια: