Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007

Μήνυμα Παπούλια προς Κράτος και Συμφέροντα

Με μια βαρυσήμαντη δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στα πλαίσια της ευρωμεσογειακής συνόδο κορυφής των Οικονομικών και Κοινωνικών Επιτροπών προσπάθησε να υπενθυμίσει σε αστούς και αυλικούς πως το χάσμα μεταξί των πλουσίων και των φτωχών τείνει να πάρει διαστάσεις μαμούθ με ότι κι αν αυτό συνεπάγεται για την σταθερότητα της χώρας.

Με συντάξεις απο 300 ευρώ και μισθούς πείνας δεν πάει μπροστά ο τόπος, όσο ικανός κι αν είναι ο Αλογοσκούφης ή ο Μαγγίνας. Δυστιχώς όμως όσα κι αν διαρρέει το περιβάλλον του Καραμανλή τελευταία περί αφοσίωσης των υπουργών του στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του λαού και περί μάχης για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας του πολίτη, το μέλλον διαγράφεται μαύρο, εξού και η κίνηση Παπούλια προς υπενθύμισης των πολιτικών αρχόντων της χώρας αλλά και της ηγεσίας της τράπεζας της Ελλάδος (σσ βλέπε Γκαργκάνα).

Αναμμένεται τεράστια μάχη για τις πολιτικές επιλογές του επιτελείου Καραμανλή με απεργίες, διαξιφισμούς στην βουλή και τηλεπαραθυρική διαμάχη των κλασσικών τηλεπαραθυράκηδων, ολίγον ανούσια αφού η κυβέρνηση είναι χαλαρά με το μέρος των ολίγων. Παράλληλα ο Γκαργκάνας έδωσε μία έξτρα χείρα βοηθείας στον Αλογοσκούφη και τον Μαγγίνα για μέτρα που θα ρίξουν στις πλάτες εργαζομένων και συνταξιούχων τις προσπάθειες ανάπλασης του ασφαλιστικού συστήματος για να γίνει << βιώσιμο >>, με περισσότερα χρόνια δουλειάς και μικρότερους μισθούς και συντάξεις.

Και εις ανώτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: