Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2007

Ο Βύρων Πολύδωρας σε <<Βαθειά Περισυλλογή>>

Ο αποδοκιμασμένος από την κάλπη και από μεγάλο τμήμα της κοινωνίας Βύρων μετά από μία άτυχη (το λιγότερο) πολιτική του υπουργείου δημόσιας τάξης με τα γνωστά αποτελέσματα πεντακάθαρα στις πρόσφατες πυρκαγιές και στην βίαιη καταστολή του φοιτητικού κινήματος.

Και ενώ βρίσκεται στο παρασκήνιο της μετεκλογικής Νέας Δημοκρατίας, δηλώνει οτι βρίσκεται σε βαθειά περισυλλογή και κάνει σκέψεις για εγκατάλειψη της πολιτικής μετά την ασθενέστατη στήριξη του από τα στελέχη του κόμματος αλλά και της κυβέρνησης Καραμανλή.

Βύρων ήσουν είρων θα πει κανεις... Τα εφτράπελα στην αστυνομία και η υποβάθμιση ικανότατων στελεχών στην πολιτική προστασία της κυβέρνησης Σημίτη με χαρακτηριστικό παράδειγμα του Φούρλα απεδείχτηκαν περίτρανα λάθος πολιτική και μέχρι αιχμές για έλλειψη σοβαρότητας εκφράστηκαν ακόμα και από σημαντικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Η έξαρση της άκρας δεξιάς τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα (όπως επισήμανε και ο <<>>) όπως και να το κάνουμε ήταν και συνέπεια των λεγομένων Πολύδωρα στην τηλεόραση αλλά και μέσα στην βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: