Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2007

Μιχάλης Λιάπης Ενημερώνει τους Κινέζους για τον Πολιτισμό στην Μύκονο!

Εγκαινιάζοντας το περίπτερο της Ελλάδας για τον επόμενο χρόνο που γίνονται και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου στην Κίνα ο νέος υπουργός πολιτισμού στην μετεκλογική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ξαδερφάκι του Καραμανλή Μιχάλης Λιάπης παρουσίασε το νησί της Μυκόνου σε Κινέζο αξιωματούχο μπροστά στις κάμερες (!).

Είναι αρκετά γνωστό ακόμα και σε μικρά παιδιά το ότι χώρες με βαριά πολιτιστική κληρονομιά όπως είναι η Κίνα τρέφουν έναν σαφώς μεγαλύτερο σεβασμό σε αντίστοιχες χώρες όπως η Ελλάδα. Ο απολιτισμός του υπουργού πολιτισμού είναι δυσφήμιση για την χώρα μας και αποδεικνύει περίτρανα οτί είναι ο ακαταλληλότερος ακόμα και των δύο προκατόχων του, κι ας το παίζει ο Καραμανλής φιλότεχνος εγκαινιάζοντας εκθέσεις βαρυσήμαντων καλλιτεχνών.

Εμ βέβαια αφού κάηκε και η τελευταία σπιθαμή του Κρόνιου λόφου στην Ολυμπία ας αναδείξουμε τις άλλες πολιτιστικές μας περιοχές, όπως οι ξαπλώστρες κρεββάτια σε γνωστή παραλία της Μυκόνου που παραθερίζουν ιέριες του σύγχρονου πολιτισμού μας όπως η Στέλλα Μπεζαντάκου και η Άντζελα Δημητρίου.

Και εις ανώτερα Μιχαλάκη !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: