Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2007

Διευθυντές Σχολείων Μοιράζουν Αποβολές - Παναγιώτης Ψωμιάδης Επικροτεί Επιπλήξεις Για Μη Συμμετοχή σε Παρέλαση

Το πατριωτικό μέτωπο στην Θεσσαλονίκη καλά κρατεί... Διευθυντές σχολείων απειλούν με αποβολές με την επικρότηση του μέγα πατριώτη και νομάρχα Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Το αναυθαίρετο δικαίωμα ενός ανθρώπου να μην συμμετέχει σε πατριωτικές παρελάσεις μπροστά από τα ακροδεξιά ηγετικά στελέχη της συμπροτεύουσας και όλων των πατριδοκάπηλων στοιχείων που είναι έντονα στην Θεσσαλονίκη.

Είναι πραγματικά γελοίο όπως γελοίοι είναι και οι πρώτοι πολίτες της πόλης και αυτοί που θεωρούν επικύνδινα άτομα σαν τον νομάρχα Ψωμιάδαρο ως πατριώτες και σωστούς οικογενειάρχες. Σε τι κόσμο ζούνε μόνο αυτοί ξέρουν.

Και η γελοιότητα συνεχίζεται στα κανάλια με εθνικίσταρους τύπου Πλεύρη νεώτερου, τύπου νομάρχα και τύπου Άδωνη που ανεμπόδιστα αναλύουν την αμπελοφιλοσοφία τους στα μάτια των τηλεθεατών πολύ δημοφιλών καναλιών.

Στο <<Αλτερ>> ο Παυλόπουλος είχε έναν καθηγητή μέλος της αντιρατσιστικής με Πλεύρη και έναν εθνικόφρων πρόεδρο γονέων και κηδεμόνων να μην του επιτρέπουν να μιλήσει. Έτσι ειναι η αρρωστημμένη πραγματικότητα της χώρας μας.

Δεν είναι και παράξενο το ότι ακροδεξιά στοιχεία βρίσκονται στο κοινοβούλιο. Με τέτοια δημοσιότητα και παρουσιάζοντάς τους σαν να είναι οι πλέον κατάλληλοι να μιλήσουν για ένα τέτοιο θέμα.

Και ο Αντέννα είχε προχτές το βράδυ μέλη της Χρυσής Αυγής να διαλαλούν την φασιστικότητά τους κατά των μεταναστών στην Ελλάδα.

Μπράβο παιδιά. Έτσι λειτουργεί η δημοκρατία.

1 σχόλιο:

Thodoris είπε...

Καλά τώρα, πρώτα η σημαία και τίποτε άλλο... Ψωμιάδη μαλάκα σε μουτζώνουμε για πλάκα...