Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007

Η Διαδοχή Χριστόδουλου στο Επίκεντρο των Κομμάτων Εξουσίας

Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά εντάξει η Νέα Δημοκρατία ήταν από ανέκαθεν εκφραστής των << πατριδο-πατριωτικο-κέφαλων >>, ειδικά στην συμπρωτεύουσα και αδιάψευτος μάρτυρας αυτής της κατάστασης είναι τα ανέκαθεν υψηλά ποσοστά της δεξιάς στην Θεσσαλονίκη και στις πρόσφατες εκλογές αλλά και στις πρωηγούμενες.

Το τρίπτυχο << Πατρίδα - Θρησκεία - Οικογένεια >> είναι αυτό που τους εκφράζει και δεν πρόκειται να αλλάξει. Το ΠΑΣΟΚ τι δουλειά έχει με την εκκλησία? Μήπως τελικά δεν είναι παράλογες οι φωνές που το εντάσουν στην κεντρο-δεξιά?

Φαίνεται ότι τελικά η ψηφοθηρία των εκάστοτε ηγετικών ομάδων του ΠΑΣΟΚ παραμερίζει όλες εκείνες τις ιδέες αγώνων του παρελθόντος περί αριστεράς και δημοκρατίας (πραγματικής) και ελευθερίας.

Ως πότε ρε παιδιά θα είσαστε δέσμιοι της αρέσκειας της ηγεσίας της εκκλησίας? Θέλετε μεγαλύτερη μούντζα στις επόμενες εκλογές?

Μόνο ο Αλαβάνος τολμά να πει τα πράγματα με τ'όνομά τους σ'αυτήν την χώρα. Γιώργο τι έγινε ο << διαχωρισμός εκκλησίας και κράτους >> που ευαγγελίστηκες?

Δεν υπάρχουν σχόλια: