Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007

Παυλόπουλος Καλεί Αστυνομικούς Στην Τάξη

Μετά τα τραγικά που έλαβαν χώρα με ξύλο, δακρυγόνα, συλλήψεις ενάντια σε φοιτητές, εργαζόμενους και συνταξιούχους και ακόμα και άνανδρη σύνδεση των αναρχικών ταραξιών με τον ΣΥΡΙΖΑ (ειδικά με τους φλεγόμενους πύρρειους λόγους του Πολύδωρου) ο νέος υπερ-υπουργός στέλνει μήνυμα στα περήφανα στελέχη της Αστυνομίας που με υπερβάλλοντα ζήλο ασκούν τα καθήκοντά τους.

«Θα τιμωρείται αμείλικτα κάθε παρέκβαση της νομιμότητας από τα όργανα της τάξης» δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος για τις αυθαιρεσίες των αστυνομικών. Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε λέω εγώ.

Ποιός μπορεί να πιστέψει τα λεγόμενα Παυλόπουλου? Ακόμα και οι ίδιοι οι αστυνομικοί γελάνε με αυτήν την δήλωση, αφού η Νέα Δημοκρατία τυγχάνει γερής υποστήριξης από τους κόλπους της αστυνομίας.

Αναρωτιέμαι πότε η αστυνομία θα αναλάβει τον αληθινό της ρόλο - αυτόν της προστασίας του πολίτη. Πάντως η απομάκρυνση (αν όχι φυγάδεψη) Πολύδωρα είναι αναμφισβήτητα ένα θετικό βήμα, αφού όπως παραδέχτηκε ανώτερος αξιωματικός και συγγενικό μου πρόσωπο ο Πολύδωρας έφερε ξανά στο προσκήνιο παρελθοντικές αντιλήψεις και έξαρση πατριωτισμού στα άξια στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: